11 okt

De Grote Meneer Blobvis Quiz

Meneer Blobvis zit diep, wel 1200 meter onder zeeniveau! Hij woont eenzaam op de bodem van de diepzee. Hij is met uitsterven bedreigd en dus dringend op zoek naar een liefje. Maar dat is niet eenvoudig als je de lelijkste vis op aarde bent. Gelukkig snelt Mevrouw Tortel van Dating Bureau Til Forever hem te hulp.
Of Meneer Blobvis ook écht zijn maatje vindt? Dat ontdek je tijdens de Grote Meneer Blobvis Quiz, een interactieve vertelling (maar niet op het enge af!) vol leerrijke en bovenal grappige weetjes over dieren op de versiertoer.

Illustratrice Emma Thyssen en schrijfster Kim Crabeels laten hun nieuwe Blobvis Quiz (naar hun boek ‘Meneer Blobvis zkt. een liefje’) voor het eerst op je los op vrijdag 4 november in de Leuvense Tweebronnen bibliotheek. Klik hier voor tickets (voorstellingen om 14.00 uur en om 16.00 uur, 6 euro).

Voor kinderen vanaf 5 jaar en kinderboekenfans van alle lftdn!