28 sep

Het was hier even stil

Het was even stil hier op de website. Eerlijk is eerlijk. Ik werk meestal liever aan een nieuw verhaal dan aan een verse blogpost. Dat heb ik het afgelopen jaar dan ook ook gedaan. Met veel liefde en af en toe een konijn op schoot. Ja, zo werkt dat voor mij.

Het resultaat van al dat schrijven laat ik in 2018 op de wereld los: boeken waarin beestjes telkens de hoofdrol wegkapen, al zijn het dan geen konijnen… Er is een struisvogel, een walvis, een egel. Er is een schrijvende dode kat!

Er komt ook eindelijk weer iets nieuws met illustraties van Sebastiaan Van Doninck. En het is deze keer géén Magnus. Iets met beestjes. Ik zei het toch?

In het spoor van Astrid Lindgren deden Sebastiaan en ik inspiratie op in Zweden. En dat bleef niet zonder gevolgen! Met dank aan deAuteurs.