02 okt

De wetenschapper in mezelf

Ik schreef een wetenschappelijk werk!

Jazeker. Ik, die destijds in de les chemie bij elke proef tot hetzelfde resultaat kwam: a)gebroken glaswerk en b)een explosie. Bij het begin van het schooljaar was het nog heel vaak mijn leraar chemie die ontplofte. Tegen het eind ging dat in een soort moedeloosheid over.

Ook die leraar had dit heuglijke nieuws dus vast niet verwacht. Meneer Blobvis zkt een liefje is één van de leestips voor de Jeugdboekenmaand 2018 rond Wetenschap en Techniek. Want “wetenschap en techniek, dat is heel veel informatie. Maar het is ook heel veel fantasie.”

Wel, deze heel serieuze onderzoeker in het domein van de dierenversierkunde is erg opgetogen dat ze bij Iedereen Leest niet in hokjes denken. Eureka!

 

 

 

 

 

Bij Standaard Boekhandel Leuven loopt een leuke wedstrijd: Pimp je Blobvis! Je vindt de tekening onder Materiaal. Deelnemen kan tot en met zaterdag 28 oktober. Die dag komt Kim ook voorlezen en signeren in SBH Leuven. Afspraak om 15.00 uur in de boekhandel!